Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731541809

Amistoso (Int.) 731541809 Información oficial sobre el partido 731541809 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido 3 - 2 Ankle Slayers Alineación oficial del equipo 'Ankle Slayers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido 5 - 3 Ankle Slayers Alineación oficial del equipo 'Ankle Slayers' en el partido
Tiene mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRANTABRICO F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Adri Llambrich es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Després de 61 minuts de partit, Víctor Pobla igualava per FRANTABRICO en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gian Mattia Pileri ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, FRANTABRICO es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): En Julio Víctor Duque va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 8, però el porter visitant Alan Bresolin el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): FRANTABRICO va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador Cristian Ilorobeitia va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Reyes Ruiz Gavero va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Xenaro Barrañan per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alan Bresolin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reyes Ruiz Gavero de FRANTABRICO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Pobla de FRANTABRICO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Ilorobeitia de FRANTABRICO es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.

Ankle Slayers

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jean-Philippe Kennel va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Philip Maalderink de Slayers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 35 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Syukri Jafni va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Matei Mihaiu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Fidel Polo Cano de Slayers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.