Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731539933

Amistoso (Int., RC) 731539933 Información oficial sobre el partido 731539933 en Hattrick

22.05.2024 22:00:00

Rias de Aveiro Alineación oficial del equipo 'Rias de Aveiro' en el partido 3 - 1 Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Rias de Aveiro Alineación oficial del equipo 'Rias de Aveiro' en el partido 10 - 0 Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 10.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rias de Aveiro

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Rias prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Günther Gith va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jeremias Hopmans, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rias se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Rias va aconseguir el 3 - 1 quan 汤 (Tang) 泽栋 (Zedong) va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Günther Gith arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Rias ho intentava per la dreta per mitjà de Peter Metzler, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rias va ser a punt de marcar al minut 88, quan el seu jugador Jeremias Hopmans va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jeremias Hopmans de Rias es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihnea Gliga de Rias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manfred Waisenhorn de Rias es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Maracena City

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Martín Ganchaegu era molt més ràpid que el defensa Emanuel Saić. Al minut 33, el jugador de Maracena va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Abdelbassir Chriki de Maracena va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.