Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731536723

Amistoso (Int.) 731536723 Información oficial sobre el partido 731536723 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido 3 - 1 FC Barcelona Braila Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona Braila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido 1 - 2 FC Barcelona Braila Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona Braila' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 13,9 % 61,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singui Uctumi

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Piero Schiappi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): SGU prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Tiberiu Sechel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marco Mooshammer es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en José Manzanares va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SGU.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pompiliu Bondar al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Norbert Klapczyński va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Barcelona Braila

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Andrei Bene va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Victor Melenciuc va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Dan Blejeru aquest no va estar a l'altura.