Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731536647

Amistoso (Int.) 731536647 Información oficial sobre el partido 731536647 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

Aston Villa Fiorelli Alineación oficial del equipo 'Aston Villa Fiorelli' en el partido 2 - 0 Que Alineación oficial del equipo 'Que' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aston Villa Fiorelli Alineación oficial del equipo 'Aston Villa Fiorelli' en el partido 1 - 2 Que Alineación oficial del equipo 'Que' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,9 % 60,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Villa Fiorelli

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 28 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Lino Capitelli llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AVF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kenneth Kunda va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Wencho Doran gairebé va marcar per a AVF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wencho Doran va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noé Leiva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Que

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Eliseo Spahn va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Piero Brambilla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): José Elio gairebé marca per a Que al minut 17 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Que va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eliseo Spahn es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Que va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 61, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Humberto Lee.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 65, quan un error defensiu va deixar Gregorio Wagner completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Hugo Oscar Passeri va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gregorio Wagner de Que va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.