Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535474

Amistoso 731535474 Información oficial sobre el partido 731535474 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Cat-Malsons Alineación oficial del equipo 'Cat-Malsons' en el partido 0 - 6 Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cat-Malsons Alineación oficial del equipo 'Cat-Malsons' en el partido 0 - 4 Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cat-Malsons

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robin Fabian Bögl de Cat-Malsons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Bofill de Cat-Malsons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hermenegild Serola de Cat-Malsons es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Gameteam

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a François-Régis Seite quedar desmarcat i marcar per a Gameteam al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Gameteam sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, Charles Hermsen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): David Castellar va aprofitar un error defensiu al minut 70, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Gameteam.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gameteam augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Charles Hermsen es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En François-Régis Seite va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En François-Régis Seite sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 89 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 6 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Andrei Taraipan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Björn Olov Christiansson de Gameteam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 21 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): David Castellar va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): David Castellar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gameteam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.