Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535394

Amistoso (Int.) 731535394 Información oficial sobre el partido 731535394 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido 0 - 4 Iraklis Atsikis F.C Alineación oficial del equipo 'Iraklis Atsikis F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido 0 - 2 Iraklis Atsikis F.C Alineación oficial del equipo 'Iraklis Atsikis F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Mieres Del Camín

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radosław Badełek de CF Mieres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Iraklis Atsikis F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mirco Schiring es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Ivan Perišić estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Florin-Andrei Haimana va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 77.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Luiz de GOYFI l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 81 de partit.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Filippo Inzaghi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 0 - 4 per a GOYFI.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Gerel Tabin va estar a punt de posar per davant a GOYFI amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Moritz Peyerer va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Ivan Perišić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en László Nyírfalusi al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.