Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535123

Amistoso (Int., RC) 731535123 Información oficial sobre el partido 731535123 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 4 - 2 Ortone United Alineación oficial del equipo 'Ortone United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 1 - 2 Ortone United Alineación oficial del equipo 'Ortone United' en el partido
Tiene bastante suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,5 % 64,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Pakete

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pakete s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sampsa Petrelius que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pakete amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Taygun Adısanlı en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pakete contenien la respiració mentre en Temulun Jurgaghan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 97 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Pakete va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sampsa Petrelius des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Juan Gilberto Cosenza va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Pakete per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Taygun Adısanlı va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viktor Belyshev.

Ortone United

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Ortone agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar James Heeresma amb mestria.
  • 170 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Tommy Niederkleen posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Yann Colas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tommy Niederkleen es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roberto Toure ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Ortone va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Marí va desviar el xut final de Tommy Niederkleen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Ortone van seguir progressant per la banda dreta. Edwin Varkas va tenir la seva oportunitat al minut 114, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Pié de Ortone es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Arthur Steurer de Ortone va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dubravko Čobanov de Ortone es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edwin Varkas de Ortone va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.