Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535076

Amistoso (Int., RC) 731535076 Información oficial sobre el partido 731535076 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido 2 - 1 Atletico Basket una Pasión Alineación oficial del equipo 'Atletico Basket una Pasión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido 2 - 0 Atletico Basket una Pasión Alineación oficial del equipo 'Atletico Basket una Pasión' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Llibertari IV

Goles Goles

  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 69, Vukašin Mijailović de Llibertari empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): Llibertari va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 104 Alberto Aguirre de Cárcer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Llibertari va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Garry Bishop va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pierluigi Pastano.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Vukašin Mijailović va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Llibertari per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Garry Bishop, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Garry Bishop va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Llibertari va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Garry Bishop va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Llibertari enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alberto Aguirre de Cárcer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Aguirre de Cárcer va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Pierluigi Pastano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 96 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Hamid Hayan va entorpir al marcador d'en Israr Abbasi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Boris Gotev del Llibertari ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Al minut 108, Garry Bishop gairebé va marcar per a Llibertari des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Israr Abbasi de Llibertari es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Garry Bishop de Llibertari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Basket una Pasión

Goles Goles

  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gustavo Antonio Aranda va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 59, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Atletico, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arnaldo Gori va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mathieu Pernet va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.