Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731534524

Amistoso (Int., RC) 731534524 Información oficial sobre el partido 731534524 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

Calcio Napoli SS Alineación oficial del equipo 'Calcio Napoli SS' en el partido 2 - 7 Rayo Villacorta FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Villacorta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Calcio Napoli SS Alineación oficial del equipo 'Calcio Napoli SS' en el partido 0 - 9 Rayo Villacorta FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Villacorta FC' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calcio Napoli SS

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 13, en Simavi de With del Napoli va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Bogdan Predescu que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Răzvan-Paul Ionescu de Napoli va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Bogdan Predescu va deixar a Caião Ribeiro assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Rayo Villacorta FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27 del partit, David Molina va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Martín Eito quedar desmarcat i marcar per a Villacorta al minut 42. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a Villacorta l'avantatge per 1 - 3. Héctor Elizaga en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Caião Ribeiro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, un xut de Andreas Schramseis des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Héctor Elizaga de Villacorta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 62 de partit.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 91 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villacorta. A fi d'aconseguir el 2 - 7, van tocar-la en curt per tal que Christoph Bilfinger xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.