Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731532695

Amistoso (Int.) 731532695 Información oficial sobre el partido 731532695 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Portodomingo F.C. Alineación oficial del equipo 'Portodomingo F.C.' en el partido 1 - 3 LUCHESE 1980 Alineación oficial del equipo 'LUCHESE 1980' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Portodomingo F.C. Alineación oficial del equipo 'Portodomingo F.C.' en el partido 0 - 5 LUCHESE 1980 Alineación oficial del equipo 'LUCHESE 1980' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portodomingo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Jaime Noriega va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Portodomingo, Urbico Urraburu, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manel Del Jarama es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

LUCHESE 1980

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Denis Arinin va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Umberto Orsi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a LUCHESE l'avantatge per 1 - 3. Mickaël Moreau en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El LUCHESE creava perill des de la dreta al minut 23, però en Tapio Höylä, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Tom Yefet desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LUCHESE que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zvonimir Medved, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): LUCHESE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tapio Höylä va desviar el xut final de Mickaël Moreau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Umberto Orsi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): Tapio Höylä va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Denis Arinin que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Denis Arinin va anar a parar a la creueta.