Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531414

Amistoso (Int.) 731531414 Información oficial sobre el partido 731531414 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

JuPiTeRs TeaM Alineación oficial del equipo 'JuPiTeRs TeaM' en el partido 4 - 2 Sempre a Abrir Alineación oficial del equipo 'Sempre a Abrir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JuPiTeRs TeaM Alineación oficial del equipo 'JuPiTeRs TeaM' en el partido 4 - 0 Sempre a Abrir Alineación oficial del equipo 'Sempre a Abrir' en el partido
Tiene un resultado normal 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuPiTeRs TeaM

Goles Goles

  • 100 Minuto 48 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Carlos Pérez. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 48 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Cibrán Foces va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 76 gràcies a la jugada de Manuel Vidal Moragas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de JuPiTeRs van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Carlos Pérez augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Pérez va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el JuPiTeRs va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ingo Slotterback no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): JuPiTeRs va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manuel Vidal Moragas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Albertino Vasconcelos va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Luis Domingo Vila va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 43 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Carlos Pérez gairebé marca per a JuPiTeRs al minut 62 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Sempre a Abrir

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Sempre sempre confia amb les genialitats d'en Quintino Penteado; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Sempre va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jorge Paulo Pereira Queirós la va transformar en el 0 - 2.