Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731529694

Amistoso (Int.) 731529694 Información oficial sobre el partido 731529694 en Hattrick

19.05.2024 16:00:00

Società Sportiva Slusen Alineación oficial del equipo 'Società Sportiva Slusen' en el partido 0 - 7 Rosescats gf Alineación oficial del equipo 'Rosescats gf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Società Sportiva Slusen Alineación oficial del equipo 'Società Sportiva Slusen' en el partido 0 - 8 Rosescats gf Alineación oficial del equipo 'Rosescats gf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Società Sportiva Slusen

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Slusen va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Franck Nymann va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Akif Örfi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Ádám Süveg de Slusen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rosescats gf

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Quan passaven 4 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Roses. En Eduard Shamarin va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): 亮平 (Ryohei) 石野 (Ishino) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Roses.
  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): Al 30 minuts, El Roses va fer el 0-3. En 亮平 (Ryohei) 石野 (Ishino) va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Roses augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lionel Ney es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andre Simmonds va augmentar l'avantatge de Roses a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Andre Simmonds va augmentar l'avantatge de Roses a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Archibald Semmrich va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Roses a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andre Simmonds va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Andre Simmonds es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.