Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731528745

Amistoso (Int., RC) 731528745 Información oficial sobre el partido 731528745 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

Hammaburg Patrioten Alineación oficial del equipo 'Hammaburg Patrioten' en el partido 3 - 2 Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hammaburg Patrioten Alineación oficial del equipo 'Hammaburg Patrioten' en el partido 6 - 0 Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hammaburg Patrioten

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Passat el minut 27 de joc, Thorsten Schleicher-Schmitz facilitava les coses al Hammaburg amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 els aficionats van embogir quan en Thomas Wakenitzufer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Hammaburg.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hammaburg pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paulo Miranda va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Nikolay Shugaev va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hammaburg.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Gerret Ramisch, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Panaderos Alcalá CD

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Noel Bogdan va posar els visitants Panaderos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ignacio Leon Urquijo va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Panaderos va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Ignacio Leon Urquijo va estar a punt de posar per davant a Panaderos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Frank Tauscher va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Milenko Trbojević quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.