Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731527630

Amistoso (Int.) 731527630 Información oficial sobre el partido 731527630 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

BAYER DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYER DE ÑUGUES' en el partido 2 - 3 F.C Sarmizegetusa Regia Alineación oficial del equipo 'F.C Sarmizegetusa Regia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BAYER DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYER DE ÑUGUES' en el partido 1 - 3 F.C Sarmizegetusa Regia Alineación oficial del equipo 'F.C Sarmizegetusa Regia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAYER DE ÑUGUES

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Als 36 minuts, una gran jugada per l'esquerra de ÑUGUES va acabar amb la pilota als peus de Brian Playfair que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ÑUGUES va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mats Benischke, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

F.C Sarmizegetusa Regia

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fermín Moure quedar desmarcat i marcar per a S.R al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Masum Akçora va augmentar l'avantatge de S.R a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Bagher Hamwia des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Bohuslav Baar va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Leonard Strąk de S.R no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Bohuslav Baar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alin-Ioan Răducă, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tomaž Verbič al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Alin-Ioan Răducă va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Masum Akçora, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bohuslav Baar, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bohuslav Baar va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Tomaž Verbič, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. S.R va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Fermín Moure va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Edvaldo Rocha va xutar a fora.