Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731524930

Amistoso (Int.) 731524930 Información oficial sobre el partido 731524930 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

San Houston Alineación oficial del equipo 'San Houston' en el partido 5 - 0 Neighbor boys FC Alineación oficial del equipo 'Neighbor boys FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
San Houston Alineación oficial del equipo 'San Houston' en el partido 4 - 1 Neighbor boys FC Alineación oficial del equipo 'Neighbor boys FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Houston

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Una falta al minut 31 va provocar un lliure directe. Luis Galdeano el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Ülo Lehto de Houston va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Houston va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dominique Scheider des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Houston pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ülo Lehto va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Houston a 5 - 0. Mahmut Ortaç va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Felix Waldersee va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Houston.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Ülo Lehto gairebé va marcar per a Houston des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Neighbor boys FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Neighbor va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mats Sahlberg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anders Leijonstad va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ulf Wikander va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Anders Tullkvist de Neighbor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Anders Tullkvist se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.