Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731524774

Amistoso (Int.) 731524774 Información oficial sobre el partido 731524774 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 7 - 0 Please go gentle on me. Alineación oficial del equipo 'Please go gentle on me.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 3 - 0 Please go gentle on me. Alineación oficial del equipo 'Please go gentle on me.' en el partido
Tiene mucha potra 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Panteras de Ronda

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Mecnur Saltur de Panteras, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 10 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Panteras i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 10 minuts de joc. Mentre en Ferrán Vigil el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Amb 11 minuts jugats, en Mauro Gutiérrez-Solana va augmentar l'avantatge de Panteras a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gasparas Gorožankinas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Panteras al minut 55, que va llançar ajustat al pal en Ferrán Vigil. 5 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Panteras va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Natalio Ruiz García, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Panteras va obtenir un penal al minut 74, que va llançar a la perfecció Ferrán Vigil. 7 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Natalio Ruiz García, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nathanaël Humeau.

Please go gentle on me.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bertram Seelenbinder de Please la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.