Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731524442

Amistoso (Int., RC) 731524442 Información oficial sobre el partido 731524442 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Celtik de Vigo FC Alineación oficial del equipo 'Celtik de Vigo FC' en el partido 4 - 0 Rude Boys FC Alineación oficial del equipo 'Rude Boys FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celtik de Vigo FC Alineación oficial del equipo 'Celtik de Vigo FC' en el partido 2 - 1 Rude Boys FC Alineación oficial del equipo 'Rude Boys FC' en el partido
Tiene suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,1 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtik de Vigo FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 16, indicava inequívocament que en Ondřej Hanus va saber trobar la xarxa rival. Celtik desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Celtik va obtenir un penal al minut 20, que va llançar a la perfecció Ondřej Hanus. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Celtik va aconseguir el 3 - 0 quan Ales' Motrichko va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Jesús Carchano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hugo Losada Ozores va ridiculitzar a en József Nyári amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Hugo Losada Ozores, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ondřej Hanus va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Samuel Romero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Egbert Weemhoff va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Ondřej Hanus va sorprendre Egbert Weemhoff amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Rude Boys FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricky Östberg de Rude va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.