Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731523541

Amistoso (Int., RC) 731523541 Información oficial sobre el partido 731523541 en Hattrick

22.05.2024 10:00:00

Ardealul Brasov Club de Fotbal Alineación oficial del equipo 'Ardealul Brasov Club de Fotbal' en el partido 5 - 1 SAD Compostela Alineación oficial del equipo 'SAD Compostela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ardealul Brasov Club de Fotbal Alineación oficial del equipo 'Ardealul Brasov Club de Fotbal' en el partido 4 - 1 SAD Compostela Alineación oficial del equipo 'SAD Compostela' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ardealul Brasov Club de Fotbal

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de 27 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Ardealul, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Joachim Rosiński de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mats Sörensson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ardealul es posava per davant 2 a 1.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Ardealul i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 66 minuts de joc. Mentre en Joachim Rosiński el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Ardealul va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Branislav Tanasijević va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ardealul va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gerardo Mouré Romanillos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 19 minuts, en Adrian Brădean no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Osszián Bálint una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Paolo Nassano va mantenir l'equip visitant dins del partit.

SAD Compostela

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador de Compostela Raffi Diemant va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Severino Ganassali ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ezequiel Echave de Compostela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.