Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731522379

Amistoso (Int.) 731522379 Información oficial sobre el partido 731522379 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Eldense CF Alineación oficial del equipo 'Eldense CF' en el partido 6 - 3 FC Contifan T&T Alineación oficial del equipo 'FC Contifan T&T' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Eldense CF Alineación oficial del equipo 'Eldense CF' en el partido 4 - 0 FC Contifan T&T Alineación oficial del equipo 'FC Contifan T&T' en el partido
Tiene suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eldense CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Deportivo per la dreta va donar com a resultat un gol de Alberto Feijoo al minut 40 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Deportivo equilibrava la balança al minut 41. En Paul Bonds, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pitágoras Faria va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Deportivo empatava el partit, 3 a 3, al minut 65.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 71 Walter Skwara va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Joonas Nahkuri va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Deportivo eren letals, i Julio Giráldez va aprofitar-ne un per aconseguir el 6 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Paul Bonds va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Flamurtar Shoshi de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Contifan T&T

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 en Ahmed Ballivián va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ratish Roy podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Contifan, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Champak Pati va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Roland Williams donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Champak Pati de Contifan al minut 44 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joel D’Costa de Contifan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.