Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731521135

Amistoso (Int., RC) 731521135 Información oficial sobre el partido 731521135 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

UnGranFuturo CF Alineación oficial del equipo 'UnGranFuturo CF' en el partido 2 - 1 FC Kurre Alineación oficial del equipo 'FC Kurre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UnGranFuturo CF Alineación oficial del equipo 'UnGranFuturo CF' en el partido 0 - 1 FC Kurre Alineación oficial del equipo 'FC Kurre' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UnGranFuturo CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Dénes Tarr era molt més ràpid que el defensa Jere Räsänen. Al minut 17, el jugador de UGF va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): Corria el minut 94 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abdelbassit Yazid, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ned Smith va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Silvestre Sobral va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 31. En Josef Stibůrek va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gianni Gorgolini va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Josef Stibůrek, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

FC Kurre

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kurre. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sami Hietala xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kurre, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Marcus Hammar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.