Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731521038

Amistoso (Int., RC) 731521038 Información oficial sobre el partido 731521038 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

Gilead FC Alineación oficial del equipo 'Gilead FC' en el partido 2 - 3 Victim Mentality Alineación oficial del equipo 'Victim Mentality' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gilead FC Alineación oficial del equipo 'Gilead FC' en el partido 2 - 2 Victim Mentality Alineación oficial del equipo 'Victim Mentality' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gilead FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Corria el minut 24, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gilead s'avançava en el marcador després que en Agimar Fessler xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 82 minuts, Billy Novati va superar per velocitat 林 (Lin) 顺方 (Shunfang) per posar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emanuel-Eduard Wittmaack per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fery Azmi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Agimar Fessler gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tsafrir Reshef va ser clau en la jugada d'atac de Gilead al minut 59, quan ell mateix va fer una passada brutal a Emanuel-Eduard Wittmaack, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Agimar Fessler va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 83 per blocar una centrada d'en Emanuel-Eduard Wittmaack va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gilead.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gilead Heintje Toth quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Victim Mentality

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Manuel Marzi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per 林 (Lin) 顺方 (Shunfang) al minut 81 va permetre a Mentality prendre avantatge per 1 - 2.
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): En Lucas Soyer va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Adrián do Castro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.