Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731517635

Amistoso (Int.) 731517635 Información oficial sobre el partido 731517635 en Hattrick

21.05.2024 18:30:00

TSB Gmünd 04 Alineación oficial del equipo 'TSB Gmünd 04' en el partido 5 - 4 Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
TSB Gmünd 04 Alineación oficial del equipo 'TSB Gmünd 04' en el partido 9 - 1 Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido
Es un cenizo 9.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSB Gmünd 04

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 14 minuts, Eckhard Leingaertner va superar per velocitat Leioari Agurrola per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TSB va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alexander Kulmyakov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TSB pel centre va donar un gran resultat: el gol de Oluf van der Sluis va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vadim Usanov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a TSB.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sławomir Streich va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eckhard Leingaertner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Smart Heart

Goles Goles

  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Mikhail Loshkov va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 5 - 1 per a Smart.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Smart van mostrar una bona compenetració quan al minut 57 van reduir diferències a 5 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Joaquín Ascarrunz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 90, el jugador visitant Mikhail Loshkov va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El 5 - 4 el va apuntar al seu compte particular Pedro Bragado de Smart després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mikhail Loshkov la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Smart havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gernot Hambeis de Smart la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Võ Đình Tân de Smart amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.