Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731517259

Amistoso (Int.) 731517259 Información oficial sobre el partido 731517259 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

MFM23 Alineación oficial del equipo 'MFM23' en el partido 3 - 2 Legio X Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio X Gemina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
MFM23 Alineación oficial del equipo 'MFM23' en el partido 7 - 1 Legio X Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio X Gemina' en el partido
Es un cenizo 7.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MFM23

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stoyan Dzhurov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MFM23 es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MFM23 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Demeter Kukulluportala progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Paco Pepe Romeu va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Paco Pepe Romeu gairebé va marcar per a MFM23 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Demeter Kukulluportala va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El MFM23 ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Guzmán, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antonio Reyna va rematar alt.

Legio X Gemina

Goles Goles

  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 65, el jugador visitant Steffan McPhee va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 154 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Randy Dauriac va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gemina van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andre McBean, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andre McBean de Gemina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.