Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731516408

Amistoso (Int., RC) 731516408 Información oficial sobre el partido 731516408 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido 0 - 2 Atletico Lønning Alineación oficial del equipo 'Atletico Lønning' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido 0 - 1 Atletico Lønning Alineación oficial del equipo 'Atletico Lønning' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.Trencapinyes

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): U.e.tnca van sortir al contraatac al minut 4, però Marius Scăeţeanu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Bogdan Dregan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Bogdan Dregan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 el U.e.tnca va posar setge sobre la defensa central visitant però en Estève Antolí no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.e.tnca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniele Ferrise va sortir per sobre el travesser.

Atletico Lønning

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emil Teigen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65, una falta xutada per Henrik Øen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Atletico. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pol Galbany va desviar el xut final de Emil Teigen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Pol Galbany, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Geir Indrevær no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 235 Minuto 52 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Geir Korsmo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.