Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731516358

Amistoso (Int., RC) 731516358 Información oficial sobre el partido 731516358 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido 6 - 0 Tonga speedy's Alineación oficial del equipo 'Tonga speedy's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido 4 - 1 Tonga speedy's Alineación oficial del equipo 'Tonga speedy's' en el partido
Tiene suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrigeta

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 12 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Alfredo Jorge Lemos. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barrigeta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tinerfe Bejarano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Jorge Soldevilla de Barrigeta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eusébio Figueiredo Gomes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Barrigeta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Michael Bieberle va incrementar l'avantatge de Barrigeta amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Barrigeta van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Tamayo Vera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.

Tonga speedy's

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Lachlan Pita va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Brian Hayden va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Roberto Roli de speedys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.