Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731513895

Amistoso 731513895 Información oficial sobre el partido 731513895 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

bar capricho Alineación oficial del equipo 'bar capricho' en el partido 1 - 4 Sporting de Fumanya Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumanya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bar capricho Alineación oficial del equipo 'bar capricho' en el partido 0 - 1 Sporting de Fumanya Alineación oficial del equipo 'Sporting de Fumanya' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bar capricho

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Yoann Lantoine de capricho va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de capricho va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kamil Denys, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Sporting de Fumanya

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Gerónimo De Romaña va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 55, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Peter Ingström es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, Sporting va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Peter Ingström, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Anseli Vakkari va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Anseli Vakkari va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Ordóñez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lyubomir Tomov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Castor Kadika va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.