Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731513628

Amistoso 731513628 Información oficial sobre el partido 731513628 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 1 - 1 Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido 2 - 1 Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona VG

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va premiar Barcelona amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Edwin Wojnicz va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Urbano das Estibadas del Barcelona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 49 podia haver acabat en gol, però Marciano Caíbe va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 73, quan Aritz Guecho va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Mallorca creava perill des de la dreta al minut 47, però en José María Balboa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Aritz Guecho desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Mallorca va estar a punt d'empatar al 62 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jens-Guido Schulz-Kittler que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Busatta de Mallorca es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.