Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731511818

Amistoso (Int.) 731511818 Información oficial sobre el partido 731511818 en Hattrick

22.05.2024 16:30:00

kim_larsen Alineación oficial del equipo 'kim_larsen' en el partido 1 - 0 Pillendreher Kreuzberg 07 Alineación oficial del equipo 'Pillendreher Kreuzberg 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kim_larsen Alineación oficial del equipo 'kim_larsen' en el partido 2 - 0 Pillendreher Kreuzberg 07 Alineación oficial del equipo 'Pillendreher Kreuzberg 07' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kim_larsen

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Artur Kropf, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. kim_larsen es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Artur Kropf es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): kim_larsen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Artur Kropf en un 1 contra 1 amb el porter Knudt Sienknecht, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Nicholas Ranum es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Terkel Maack de kim_larsen es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Théotime Chaland de kim_larsen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pillendreher Kreuzberg 07

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 34, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Paddy Ratberger quasi aconsegueix empatar per Pillendreher al minut 44, però Doru Duma va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pillendreher va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vukašin Plavšić, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Waldemar Tyczyński de Pillendreher la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.