Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731511309

Amistoso (Int., RC) 731511309 Información oficial sobre el partido 731511309 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Alimentación Risueño Alineación oficial del equipo 'Alimentación Risueño' en el partido 0 - 5 Siegessturm Brauerei Siegenburg Alineación oficial del equipo 'Siegessturm Brauerei Siegenburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Alimentación Risueño Alineación oficial del equipo 'Alimentación Risueño' en el partido 2 - 5 Siegessturm Brauerei Siegenburg Alineación oficial del equipo 'Siegessturm Brauerei Siegenburg' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alimentación Risueño

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Inocencio Valdés va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Kendale James va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 55 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rubén Maureta va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Vicent Bosquets, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Santiago Sánchez no s'ho podia creure.

Siegessturm Brauerei Siegenburg

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Alfred Dauriac donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Harold Vijgen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Siegessturm eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 13, Elías Orellana va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Harold Vijgen va augmentar l'avantatge de Siegessturm a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Louis Reismann, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ryszard Gotlib de Siegessturm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dávid Perza de Siegessturm va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.