Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731509848

Amistoso (Int.) 731509848 Información oficial sobre el partido 731509848 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Nuevo Irizar F.C. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Irizar F.C.' en el partido 4 - 4 Vélez Reale Alineación oficial del equipo 'Vélez Reale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Nuevo Irizar F.C. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Irizar F.C.' en el partido 10 - 1 Vélez Reale Alineación oficial del equipo 'Vélez Reale' en el partido
Está más tieso que su rival 9.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Irizar F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Manuel Márquez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 13.
  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors del Irizar amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 27, deixant Alberto Barbacana en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Emil Balihar ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Irizar es posava per davant 3 a 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Oğuz Aykal va donar a Irizar un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Liễu Tấn Anh.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oğuz Aykal de Irizar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Vélez Reale

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Hauke Leis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vélez, un peu providencial d'en Nacho Cardell va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hauke Leis que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Vélez.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 en Nacho Cardell va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 160 Minuto 91 (Gol de falta): Al minut 91 del partit, Carlo Caterisi va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Nacho Cardell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Vélez va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luciano Sanguineti es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Félix de Vélez es va guanyar la targeta groga merescudament.