Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731509730

Amistoso (Int., RC) 731509730 Información oficial sobre el partido 731509730 en Hattrick

22.05.2024 15:15:00

Ample com l'infern Andorra Alineación oficial del equipo 'Ample com l'infern Andorra' en el partido 1 - 3 RCDE Llobregat Alineación oficial del equipo 'RCDE Llobregat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ample com l'infern Andorra Alineación oficial del equipo 'Ample com l'infern Andorra' en el partido 1 - 2 RCDE Llobregat Alineación oficial del equipo 'RCDE Llobregat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ample com l'infern Andorra

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Llucià Vilella de linfern va demostrar les seves habilitats al minut 89 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Giuseppe Ingrassia va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Børge Theisen, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): linfern va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Llucià Vilella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Efraín Ibarra de linfern va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RCDE Llobregat

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Arboleros agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francesc Farga amb mestria.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jonathan Vázquez va acabar en una passada genial cap al jugador de Arboleros Jesús Llovich, que va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Jonathan Vázquez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Planelles que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Arboleros la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.