Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731507784

Amistoso (Int., RC) 731507784 Información oficial sobre el partido 731507784 en Hattrick

22.05.2024 22:25:00

Chobolobo Fighters Alineación oficial del equipo 'Chobolobo Fighters' en el partido 1 - 3 Queens Pork Bangers FC Alineación oficial del equipo 'Queens Pork Bangers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chobolobo Fighters Alineación oficial del equipo 'Chobolobo Fighters' en el partido 2 - 0 Queens Pork Bangers FC Alineación oficial del equipo 'Queens Pork Bangers FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chobolobo Fighters

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Chobolobo va posar-se per davant 1 - 0 al minut 2, quan Dimosthenis Tsiranidis va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Blessing Musula va rematar alt.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Dimosthenis Tsiranidis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chobolobo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Jimmy Eluchans va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Ivano Krstičević de Chobolobo es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Queens Pork Bangers FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jonathan Halpern el va rematar Nicholaus Rakes amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Victor Garbay va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bangers, al minut 79. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 87 una excel·lent centrada de Victor Garbay va arribar a Juvencio Hiraoka, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Danny Jones de Bangers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.