Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731507580

Amistoso (Int., RC) 731507580 Información oficial sobre el partido 731507580 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 5 - 1 Forellenhof Calcio Alineación oficial del equipo 'Forellenhof Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Peña Valencianista de León Alineación oficial del equipo 'Peña Valencianista de León' en el partido 6 - 0 Forellenhof Calcio Alineación oficial del equipo 'Forellenhof Calcio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Valencianista de León

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): PV LEÓN va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Homero Silva Diniz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Urs Stratzer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de PV LEÓN.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PV LEÓN a 3 - 1. 吴 (Wu) 其晖 (Qihui) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Urs Stratzer va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PV LEÓN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Urs Stratzer va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, Róbert Tichy gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Róbert Tichy va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PV LEÓN.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuele Cagliostro al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Homero Silva Diniz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Róbert Tichy de PV LEÓN va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Zdzisław Mintus es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tomás Ramírez després que el jugador de PV LEÓN li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Urs Stratzer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Forellenhof Calcio

Goles Goles

  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Zeev Kramer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Homero Silva Diniz per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1