Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731507058

Amistoso (Int., RC) 731507058 Información oficial sobre el partido 731507058 en Hattrick

22.05.2024 04:30:00

BNB Singapore Alineación oficial del equipo 'BNB Singapore' en el partido 0 - 6 South Jutland SP Alineación oficial del equipo 'South Jutland SP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
BNB Singapore Alineación oficial del equipo 'BNB Singapore' en el partido 1 - 7 South Jutland SP Alineación oficial del equipo 'South Jutland SP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BNB Singapore

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Singapore va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ang Nie Lai va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Homero Saúde.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Li How Kok va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 76 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Li How Kok de Singapore va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wong Long Wei de Singapore la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

South Jutland SP

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ian Bolton es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Pierpaolo Turchetto des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ian Bolton va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a Jutland l'avantatge per 0 - 4. Ian Bolton en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Jutland va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Pierpaolo Turchetto va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mark Sahaidachnyi va augmentar l'avantatge de Jutland a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ian Bolton. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Jutland quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mark Sahaidachnyi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Andrea Douchy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dieter Maringer, però la pilota va topar amb el travesser.