Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505810

Amistoso (RC) 731505810 Información oficial sobre el partido 731505810 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido 4 - 1 Trinquete Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Trinquete Ilicitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido 3 - 3 Trinquete Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Trinquete Ilicitano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Palmeira C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): R.Palmeira va posar-se per davant 1 - 0 al minut 22, quan Antos' Narushevicz va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Natxo Gerardina es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yannick Paul Asböck, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a R.Palmeira.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de R.Palmeira va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Usman Lodhi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Natxo Gerardina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Natxo Gerardina va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Arkadiusz Mazurek, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Trinquete Ilicitano

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): Trinquete van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 34 quan Vicente Ostolaza sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): Amb 28 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Enrique Gálvez va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): José Arnáez quasi redueix la diferència al marcador al minut 48, però una gran estirada d'en Alfonso Hurtado va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Trinquete va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Otfried Egell no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oihu Iruin de Trinquete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.