Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505554

Amistoso 731505554 Información oficial sobre el partido 731505554 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 1 - 2 Peyrolles F.C. Alineación oficial del equipo 'Peyrolles F.C.' en el partido
1 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 2 / 3
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 / 4 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
44 % Posesión 45' 56 %
45 % Posesión 90' 55 %
Normal Táctica Normal
Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 1 - 2 Peyrolles F.C. Alineación oficial del equipo 'Peyrolles F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Vigilantes de Seguriber Alineación oficial del equipo 'Vigilantes de Seguriber' en el partido 1 - 8 Peyrolles F.C. Alineación oficial del equipo 'Peyrolles F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigilantes de Seguriber

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Edmond Pagatsch va anar a parar al cap de Noël Sossou que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Vigilantes el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Vigilantes Ramiz Əlizadə quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Josep Maria Forner l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Vigilantes ho intentava per la dreta per mitjà de Jenthe Saggese, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Vigilantes va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Josep Maria Forner va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a Vigilantes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramiz Əlizadə, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Lê Thanh Tùng va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ramiz Əlizadə gairebé marca per a Vigilantes al minut 86 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noël Sossou de Vigilantes es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Edmond Pagatsch de Vigilantes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Peyrolles F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Crispín Neo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Passats 69 minuts de partit, Peyrolles es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Raúl Medina Aparicio es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Luis Chamizo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Peyrolles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.