Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505183

Amistoso 731505183 Información oficial sobre el partido 731505183 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

NT1 Alineación oficial del equipo 'NT1' en el partido 3 - 0 F.C Guinarbronx Alineación oficial del equipo 'F.C Guinarbronx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NT1 Alineación oficial del equipo 'NT1' en el partido 1 - 1 F.C Guinarbronx Alineación oficial del equipo 'F.C Guinarbronx' en el partido
Tiene suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,2 % 51,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NT1

Goles Goles

  • 105 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Manolo López Gutiérrez va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Paco Serbia va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. NT1 posava el marcador 1 a 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Amb 25 minuts jugats, en Jaime Gorrite va augmentar l'avantatge de NT1 a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): NT1 va aconseguir el 3 - 0 quan Jaime Gorrite va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Gorrite va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Jaime Gorrite gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aldo da Vilavella va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del NT1 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Josep Enric Roura, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xil da Pedrosa de NT1 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C Guinarbronx

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Valentín de Guinarbronx amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.