Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505088

Amistoso (Int., RC) 731505088 Información oficial sobre el partido 731505088 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Falconetti FC Alineación oficial del equipo 'Falconetti FC' en el partido 3 - 2 Waberaner Alineación oficial del equipo 'Waberaner' en el partido
3 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 9
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 3
1 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 3
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 3
2 / 3 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
36 % Posesión 45' 64 %
34 % Posesión 90' 66 %
Jugar creativamente Táctica Normal
Falconetti FC Alineación oficial del equipo 'Falconetti FC' en el partido 3 - 2 Waberaner Alineación oficial del equipo 'Waberaner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Falconetti FC Alineación oficial del equipo 'Falconetti FC' en el partido 1 - 4 Waberaner Alineación oficial del equipo 'Waberaner' en el partido
Tiene suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falconetti FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 7, en Marco Donoso la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Patrick Dunne que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Patrick Dunne de Las Ratas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 1 s'ha de veure repetit: en Marco Donoso de Las Ratas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Patrick Dunne, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Erhard Freyhold no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Salva Aimar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Donoso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Coll s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Waberaner

Goles Goles

  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular William Dingemans de Waberaner després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 72, el jugador visitant Anthon Graversen va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Josef Karban va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Waberaner va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Josef Karban no va poder controlar.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Waberaner van seguir progressant per la banda dreta. Mezri Ben Mosbah va tenir la seva oportunitat al minut 35, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Constantin Bian quasi redueix la diferència al marcador al minut 48, però una gran estirada d'en Antonio Racano va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Waberaner va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 59 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Waberaner va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Anthon Graversen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en William Dingemans quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Cătălin Tărcan de Waberaner va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Cătălin Tărcan va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.