Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731500260

Amistoso 731500260 Información oficial sobre el partido 731500260 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Radiquero F.C. Alineación oficial del equipo 'Radiquero F.C.' en el partido 3 - 0 Boadilla cf Alineación oficial del equipo 'Boadilla cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Radiquero F.C. Alineación oficial del equipo 'Radiquero F.C.' en el partido 5 - 0 Boadilla cf Alineación oficial del equipo 'Boadilla cf' en el partido
Tiene mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radiquero F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Mariño Malgrat de Radiquero, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 4 (Gol por la derecha): Radiquero va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mariño Malgrat va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Mariño Malgrat entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Radiquero, un peu providencial d'en Juanma Romero Román va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Mariño Malgrat es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Caparriaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Boadilla cf

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Javier Illescas va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Vladimir Purgstaler, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Boadilla, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Miquel Colldefors va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Cristian Nicolai, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.