Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731496614

Amistoso (Int.) 731496614 Información oficial sobre el partido 731496614 en Hattrick

18.05.2024 15:20:00

Strimas HFC Alineación oficial del equipo 'Strimas HFC' en el partido 0 - 2 FC Wallesman Alineación oficial del equipo 'FC Wallesman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Strimas HFC Alineación oficial del equipo 'Strimas HFC' en el partido 0 - 2 FC Wallesman Alineación oficial del equipo 'FC Wallesman' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strimas HFC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Strimas van sortir al contraatac al minut 9, però Karolius Misiulaitis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Strimas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfons Elias, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Salvis Dubulis va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Palys Driaunevičius va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Strimas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eemi Pasma va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Strimas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Karolius Misiulaitis va anar a parar a les mans del porter.

FC Wallesman

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Mårten Kämpe donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alejandro Ruano de Wallesman l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Thet Ko Moe Kyaw va estar a punt de posar per davant a Wallesman amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andrėjus Navidauskas va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Andrėjus Navidauskas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Thet Ko Moe Kyaw no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Alejandro Ruano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andrėjus Navidauskas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Strimas. La jugada d'estratègia del Wallesman per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alejandro Ruano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ariel Ballivián. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Matti Cederlöf després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andrėjus Navidauskas va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Alejandro Ruano de Wallesman va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ariel Ballivián de Wallesman es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.