Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731495438

Amistoso 731495438 Información oficial sobre el partido 731495438 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

CF Málaga Alineación oficial del equipo 'CF Málaga' en el partido 0 - 4 Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Málaga Alineación oficial del equipo 'CF Málaga' en el partido 1 - 5 Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Málaga

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alejandro Austria va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ilídio Mendonça, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Atletico Santuario S.A.D

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Christian Chan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, ATSA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Javier Jesús Manso, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Onofrio Bossi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 3 per a ATSA.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 52, ATSA va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Benedetto Misurati.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jelmen Gonzalez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ATSA, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Javier Jesús Manso va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Jelmen Gonzalez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Jesús Manso, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Jesús Manso va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Jesús Manso al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Turgay Akyön de ATSA es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Turgay Akyön de ATSA per doble groga al minut 42.