Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731491490

Amistoso (Int.) 731491490 Información oficial sobre el partido 731491490 en Hattrick

18.05.2024 21:00:00

Les Kunidors Hardis Alineación oficial del equipo 'Les Kunidors Hardis' en el partido 5 - 3 Lazy ones of Milladoiro Alineación oficial del equipo 'Lazy ones of Milladoiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Les Kunidors Hardis Alineación oficial del equipo 'Les Kunidors Hardis' en el partido 7 - 2 Lazy ones of Milladoiro Alineación oficial del equipo 'Lazy ones of Milladoiro' en el partido
Tiene mala suerte 6.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Kunidors Hardis

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Kunidor per la dreta va donar com a resultat un gol de Sébastien Bourin al minut 40 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Jonathan De Oliveira s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Pierluigi Concutelli de Kunidor, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passats 69 minuts, Marcus Maria Barrakling, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Kunidor es posava per davant!
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Léon Philippe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Kunidor.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Pierluigi Concutelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jonathan De Oliveira va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maxime Mayebi de Kunidor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lazy ones of Milladoiro

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): El Milla era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Józef Winnicki va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 en Marcos Cartella va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Hanns-Axel Friederich podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 56 minuts Hanns-Axel Friederich va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edoardo Mastrorosa de Milla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serafino Pagliano de Milla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.