Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490961

Amistoso (Int., RC) 731490961 Información oficial sobre el partido 731490961 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

f.c imagen Alineación oficial del equipo 'f.c imagen' en el partido 0 - 2 NV Stars Alineación oficial del equipo 'NV Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f.c imagen Alineación oficial del equipo 'f.c imagen' en el partido 2 - 0 NV Stars Alineación oficial del equipo 'NV Stars' en el partido
Tiene mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c imagen

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Matt Bonfiglio del imagen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Sílvio Silva quasi marca en una jugada assajada de córner que Józef Wyrzykowski havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Al minut 73, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Bozhidar Dinov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de imagen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Al minut 112, Francesco Caliendo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

NV Stars

Goles Goles

  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Stars va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 93. Rüştü Onguner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 101 (Gol por la derecha): Al 101 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Stars augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mick Billeskov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gorm Würtz de Stars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.