Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490899

Amistoso (Int., RC) 731490899 Información oficial sobre el partido 731490899 en Hattrick

18.05.2024 21:00:00

Sprites HC Alineación oficial del equipo 'Sprites HC' en el partido 2 - 1 Jumbo Visma Alineación oficial del equipo 'Jumbo Visma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sprites HC Alineación oficial del equipo 'Sprites HC' en el partido 2 - 0 Jumbo Visma Alineación oficial del equipo 'Jumbo Visma' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sprites HC

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Teemu Pouhakka ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sprites es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Al minut 93 els aficionats van embogir quan en Charley Salliot va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Sprites.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Sprites van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Zenon Metrycki va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 224 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 85, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Teemu Pouhakka sempre els tira per la dreta i en Chester Hallam, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renan Gressier.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zenon Metrycki de Sprites va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Jumbo Visma

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 en Roope Tulokas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jumbo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rémi Barbot va desviar el xut final de Cristian Pizarro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Conrado Grobas al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Radosław Hulisz de Jumbo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Cristian Pizarro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rémi Barbot va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Nicu Ţigănilă va estar a punt de posar per davant a Jumbo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rémi Barbot va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Radosław Hulisz de Jumbo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.