Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490018

Amistoso (Int.) 731490018 Información oficial sobre el partido 731490018 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

Kulhon Kaktus Alineación oficial del equipo 'Kulhon Kaktus' en el partido 2 - 1 Tomika FC Barcelona Alineación oficial del equipo 'Tomika FC Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kulhon Kaktus Alineación oficial del equipo 'Kulhon Kaktus' en el partido 2 - 0 Tomika FC Barcelona Alineación oficial del equipo 'Tomika FC Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kulhon Kaktus

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): KuKa va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Siegfried Bellmann, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a KuKa va ser 辰徳 (Tatsunori) 中江 (Nakae).

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el KuKa va posar setge sobre la defensa central visitant però en Armando Cigelšek no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Armando Cigelšek hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 36 minuts, en Ratko Vučinić no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jürn Hasemann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): KuKa va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Armando Cigelšek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Armando Cigelšek del KuKa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): KuKa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 辰徳 (Tatsunori) 中江 (Nakae) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tomika FC Barcelona

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Lionel Pedrique de Tomika va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Tomika sortien al contraatac. La falta llançada per Reg Griffiths va sortir força alta sense massa perill.