Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731489793

Amistoso (Int., RC) 731489793 Información oficial sobre el partido 731489793 en Hattrick

19.05.2024 20:00:00

Stade Barrier Alineación oficial del equipo 'Stade Barrier' en el partido 5 - 1 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Stade Barrier Alineación oficial del equipo 'Stade Barrier' en el partido 6 - 0 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stade Barrier

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Toon Vrasdonk va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 14.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Ed van Bergeijk va donar a Barrier un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Joey van der Belt va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Barrier va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesse Bokhove des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Barrier va aconseguir el 5 - 1 quan Chahir Sies va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Barrier ho intentava per la dreta per mitjà de Joey van der Belt, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Elco Barnhoorn de Barrier gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Warrink per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gombert Sindlingen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesse Bokhove de Barrier es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Ed van Bergeijk de Barrier va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Andalucía Federal CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Oscar Colmenares estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Wilhelm Mela va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Guarino Strino va superar els defenses rivals per velocitat al minut 37 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.