Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488793

Amistoso (Int.) 731488793 Información oficial sobre el partido 731488793 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 6 - 0 Los gaggios Alineación oficial del equipo 'Los gaggios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 2 - 0 Los gaggios Alineación oficial del equipo 'Los gaggios' en el partido
Tiene mucha potra 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Campo Claro

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Campo, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Koikili Ertze per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Campo va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Daniel Trujillo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Koikili Ertze que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Jeremie Doerr entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Campo, un peu providencial d'en Jaime Aznar va situar el 3-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Campo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Koikili Ertze va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Alberto Maza va augmentar la diferència de Campo a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Alberto Maza sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de Campo a 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Campo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Curco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mario Benedetti.
  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jaime Aznar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Alberto Maza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Mario Benedetti va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Daniel Trujillo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mario Benedetti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Los gaggios

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Alejandro Sofarelli va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Seydou Evola de gaggios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.