Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488651

Amistoso (Int.) 731488651 Información oficial sobre el partido 731488651 en Hattrick

15.05.2024 08:45:00

liiink Alineación oficial del equipo 'liiink' en el partido 3 - 2 Toracoss CF Alineación oficial del equipo 'Toracoss CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
liiink Alineación oficial del equipo 'liiink' en el partido 1 - 1 Toracoss CF Alineación oficial del equipo 'Toracoss CF' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,6 % 28,2 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

liiink

Goles Goles

  • 186 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El liiink va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Vilintas Lydys rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 5.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kenny Bathgate de liiink es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): liiink va aconseguir el 3 - 1 quan Marcel Carcaterra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de liiink va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vilintas Lydys, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de liiink, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Marcel Carcaterra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Élouan Ravat de liiink va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Toracoss CF

Goles Goles

  • 154 Minuto 30 (Gol de penalti): El jugador de Toracoss Aki Piiroinen va anotar des dels 11 metres al minut 30, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Aki Piiroinen va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Fuad Hamid Al-Khalily haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Toracoss al minut 80.