Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487466

Amistoso (Int.) 731487466 Información oficial sobre el partido 731487466 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 3 - 3 Bimberillos FC Alineación oficial del equipo 'Bimberillos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
dragonball_goku Alineación oficial del equipo 'dragonball_goku' en el partido 6 - 1 Bimberillos FC Alineación oficial del equipo 'Bimberillos FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragonball_goku

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Alfredo Colín va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 els aficionats van embogir quan en Jean-Maurice Delalleau va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de dragonball_goku.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Mauro Gasol de dragonball_goku empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rafael Moraga hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Rodríguez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Idalécio Almeida Domingues va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Bimberillos FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, Bimberillos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Manuel Artur Moura es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Bimberillos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 66, quan Łukasz Sobiecki va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 67 minuts quan Uroš Potočnjek va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Manuel Artur Moura, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Manuel Artur Moura de Bimberillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Javier Arechavaleta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 290 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Javier Arechavaleta va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bimberillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bojan Baralić, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wilhelm Opach de Bimberillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrici Pi de Bimberillos es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.