Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486981

Amistoso (Int., RC) 731486981 Información oficial sobre el partido 731486981 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Enxebre FC Alineación oficial del equipo 'Enxebre FC' en el partido 3 - 5 Nath team Alineación oficial del equipo 'Nath team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Enxebre FC Alineación oficial del equipo 'Enxebre FC' en el partido 2 - 1 Nath team Alineación oficial del equipo 'Nath team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enxebre FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Enxebre no perdien la fe, i al minut 38 del partit, Maciej Paleń va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passava el minut 56 del matx, quan l'atent Dariusz Ambrożek va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Esteban Villarreal va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Honorio Brey va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Adrián Garaz de Enxebre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Esteban Villarreal de Enxebre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nath team

Goles Goles

  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Nath va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Drahomír Herčík en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 25 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Nath volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 25 van aconseguir marcar quan en Benjamin Rouxel va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 2.
  • 187 Minuto 29 (Gol tiro lejano): Després de 29 minuts el Nath, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Benjamin Rouxel sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 3 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Enxebre. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean-Robert Lequeux la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nath es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 74.
  • 187 Minuto 86 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Nath va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 86 va arribar el 3 - 5 quan en Florian Raphaël va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pierre-Antoine Boillon va marxar per velocitat al minut 37 i va fer una passada de la mort a Mikey Wheatley, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Drahomír Herčík. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Mikey Wheatley de Nath va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.